Flyttefirma i Århus og omegn

Vi løfter enhver opgave

Uanset om der er tale om en flytning af en sofa eller hele boligen, er Buchtrup Flytteforretning klar til at løfte opgaven! Med base i Hasselager, foretager vi bl.a. flytning i Aarhus, Viby, Hørning, Risskov, Lystrup, Egå og Hinnerup. Uanset om du skal flyttes 100 meter ned af gaden eller en helt anden landsdel, så stiller Buchtrup effektive og erfarne flyttefolk til rådighed.

Sammen planlægger vi en flytning, der passer til dine behov. Buchtrup Flytteforretning tilbyder både almindelige, budgetvenlige flytninger samt full-service flytninger, hvor vi også hjælper dig med nedpakning, opstilling og montering.

Udfyld formularen eller ring til os, så kigger vi gerne forbi og vurderer opgaven og kommer med et godt tilbud – selvfølgelig helt uforpligtende!

Kontakt os i dag

Få svar på dine spørgsmål eller indhent et helt uforpligtende tilbud. Ring eller skriv til os nu:

Udstyret i orden

Alle vores flyttevogne er luftaffjedrede, hvilket sikrer en nænsom transport af dit flyttegods. Vores erfarne flyttefolk har overblikket, og sørger for at flytningen forløber som planlagt. Flyttekasser stilles til rådighed efter behov.

Bor du højt oppe? Den klarer vi også – vores flyttelift kan nå op til 25 meter.

Har du brug for flytning af klaver eller flygel, samarbejder vi med de bedste i landet, så du kan være sikker på at det kommer sikkert fra a til b.

Flytning til udland

Vi har også erfaring med internationale flytninger i Norden og EU, så vi ved hvad der skal til. Vi sørger for de nødvendige papirer, der kræves i forbindelse med international transport, og hjælper dig med at holde overblikket.

Få svar på dine spørgsmål eller indhent et helt uforpligtende tilbud. Ring eller skriv til os nu.